Образ и визия

за Вашия бизнес

Showreel  Портфолио

Маркетингови аудиовизуални продукции

Видеото е мощно оръжие в маркетинговия ви арсенал. Не го оставяйте да хване ръжда. То бързо завладява аудиторията и действа на емоционално ниво. Предава ключовото послание на маркетинговата ви стратегия. Прави ви разпознаваеми и предпочитани.
Ние се грижим бизнеса ви да демонстрира стойността, с която подобрява живота и бизнеса на хората.
Мач Фрейм Студио ООД е доверен партньор на десетки компании. Ние ще представим и Вашата компания по комуникативен начин и  Вие ще можете да разчитате на нас във всеки един момент от процесите по сътворяването на едно маркетингово или както го наричат корпоративно видео.

Ние знаем, че потенциалните ви партньори просто имат нужда от емоционален или рационален подтик за да се свържат с вас.

Видеото отключва комуникацията между вас!

Доверени партньори

От създаването на Мач Фрейм Студио ООД през 2010 г. досега, компанията разшири партньорската си палитра. Работим с компании от всякакъв калибър.  Горди сме с това, че с “ABB-Bulgaria” , вече 7 години, имаме договорни отношения за ежемесечни маркетингови услуги. След толкова доволни клиенти и успешни рекламни кампании, фирмата се доказа като лидер не само в заснемането на корпоративно видео, рекламен клип или спот, рекламна фотография, бизнес събитие, но и в разпространението на създадените рекламни продукти. Видеото е и остава най-бързият и атрактивен начин, по който светът може да бъде впечатлен от бизнеса ви!

Виж повече

Нашите клиенти

Част от нашите клиенти: